mandag 28. mars 2011

Påskepynt :)

PÅSKEN nærmer seg, og jeg har ikke kunnet holde meg med å pynte,så her er et av fatene,som står i stuen :) Alt sammen kommer fra A-Z i Danmark. Fatet er litt røffere enn de jeg har fra før, og tro det eller ei, jeg gav kun 100 kr for det :)




Følte våren kom inn i hus nå :) Og trenger bare noen vaser med gule tulipaner, så er jeg klar til Påske :)


Ellers går dagene med til å prøve å bli frisk, lekser med ungene,og deres aktiviteter. Han minste er den travleste,førsteklassing som skal liker å være der det skjer! Fotball og skating er favoritt-aktivitetene nå for tiden :) Og han er en gutt med mye selvtillitt,mener bestemt at han er en av de beste på alt han gjør,hehe,det er jo herlig og da,må jo bare nyte det,for når de blir litt eldre, så blir selvinsikten litt mer virkelig :)



SOLEN skinner ute,og jeg skal nå for første gang i år henge klesvasken UT!!! :)


Ønsker alle det beste :) Klemmer fra meg :)

tirsdag 8. mars 2011

Vårblomster

Vårsolen skinner inn på kjøkkenet ,og jeg har vært ute i den bittelille hagen min,og hentet inn de første vårblomstene :)




Lysestaken og lysene ble også med fra Danmark, det var så utrolig gøy, for det kostet så lite å fornye litt. To kubbelys for 25 kr,20 cm....lysestaken for 25....de prikkete koppene 12 kr stk..osv,var på ATZ i Hjørring, egentlig et stort senter som er i Bilka kjeden, men bare at de ikke har mat der.



Nå er det deilig at ungene har lyst til å være mere ute ,nå som kulda har gitt seg, mye sykling og litt skating:) Og det er så stas å kunne få lov til å gå i joggesko, og husker så godt den følelsen fra jeg var liten, da var det en ubeskrivelig følelse å kunne hive luen, og vintersko, ut og hoppe strikk, og hoppetau,så gode minner :)

Må dere alle nyte vårtegnene :)


tirsdag 1. mars 2011

Skap:)

Enda en dag der svimmelheten min tar litt over, virus på balansenerven er ikke mye gøy. Men det hjelper å sitte,og klarer sitte litt med dataen,så da er det koselig å blogge litt :)
Her har marsipanfigurer , laget av en av guttene,fått plass :)

Skapet har jeg fått etter min mormor,eller Mor som vi kaldte henne. Hun hadde vel fått sjokk om hun hadde sett at jeg har malt det fine skapet. Men jeg måtte bare, og fikk tillatelse av min mamma :) I skapet har jeg alt sengetøy , veldig greit :) Mor hadde sølvtøyet sitt,og finserviset i det,så hun hadde nok ristet på hodet av meg..hehe
Teksten er kjøpt på Panduro, og G-en på skapet, er egentlig fra GOD JUL,men når det ikke er jul, synst jeg at det er for galt å legge de bort, så da sprer jeg ut bokstavene litt her og der i huset :)


En finfin dag ønskes dere :)